Increase your negotiation skills in an international environment!

Gå till anmälan

Under två intensiva dagar kommer du att få verktyg, konkreta tips och träning som gör att du garanterat kommer att bli en skickligare förhandlare. Vi varvar teori, träning och personlig feedback så att du hela tiden får veta vad du ska förändra, förbättra och lägga till. Hela kursen är baserad på verkliga scenarios och du kommer att få gott om utrymme att ställa frågor och diskutera olika sätt att hantera de situationer du möter i din vardag.

Vårt mål är att du ska identifiera din optimala förhandlarstil, finslipa din magkänsla och ha en glasklar taktik, budgivning och strategi i dina förhandlingar. Du kommer att få träna upp din förhandlingsteknik i realistiska case och få feedback på dina starka och svaga sidor av en erfaren kursledare och andra förhandlare. Efter kursen kommer du att uppleva att du har fått en större spelplan, en ökad säkerhet och målmedvetenhet. Du kommer att kunna förhandla dig till bättre villkor, priser och avtal. Du kommer att se ”spelet” med helt nya ögon.

Mål med kursen i Förhandlingsteknik

Målet med kursen är att du ska:

  • Bli skickligare, säkrare och mera medveten som förhandlare.
  • Arbeta mera metodiskt när du förbereder en förhandling. Målsättning, strategi, taktik och motpartsanalys.
  • Veta hur du skall förhandla på ett målmedvetet och drivande sätt.
  • Känna till de vanligaste förhandlingsknepen och fallgroparna, och veta hur du hanterar dem.
  • Utveckla din personliga stil som förhandlare, se vad som är dina starka sidor och utveckla din skicklighet som förhandlare.

Vem kursen i Förhandlingsteknik riktar sig till

Detta är en kurs för dig som i din yrkesroll måste kunna förhandla på ett professionellt, smidigt och målmedvetet sätt. Det kan gälla affärsförhandlingar, avtal, prioriteringar av resurser och budget.

  • Säljare och kundansvariga
  • Konsulter

Anmäl dig nu

Detta säger våra tidigare deltagare om kursen