Ring oss på:
08-26 21 20

Nu är det dags att se till att våra ungdomar får en bra grund att stå på när de tar klivet ut i världen. Så den här intensivkursen i presentationsteknik riktar sig till dig som är kursdeltagare/uppdragsgivare till oss och har en son eller dotter (17-25 år) som går i gymnasiet, på universitet eller högskola, eller precis har börjat jobba.

De har presentationer i skolan och på universitetet, på jobbet och inför sina första kunder – och de blir bedömda, varje gång. Det gäller både betyg, omdömen, resultat och chansen att få visa vad man kan på jobbet.

Om de har fått träning och coaching och har en bra grund att stå på, kommer de att känna sig säkrare och göra ett bättre framträdande, och givetvis lyckas bättre. Framför allt kommer de att våga stå upp och tala, och känna att de kan göra det bra. Det gör underverk för självkänslan.

Program den 30 september 2017

Under en intensiv dag kommer du att få lära dig hur du ska göra en riktigt bra presentation, ha en proffsig röd tråd, rätt innehåll och en snygg avslutning. Vi kommer att ge dig tips om hur du ska hantera nervositet och hur du ska agera för att se ledig och avspänd ut. Dessutom kommer du att få träna på att presentera, och få feedback på saker du kan förbättra.

Innehåll i kursen:

  • Hur du ska lägga upp din presentation och ha en bra struktur
  • Hur ska göra för att väcka intresse och få fram din poäng
  • Hur du förbereder din presentation på ett smart sätt
  • Kroppsspråk. Hur du ska ta rummet i besittning.
  • Hur du hanterar nervositet
  • Hur du hanterar frågor och får en bra kontakt med publiken.

Du kommer att få träna på att hålla presentationer och få feedback på dina starka sidor och tips om vad du kan förbättra från en erfaren kursledare som jobbat med specialister och chefer i näringslivet.

Förbered en egen presentation som du vill finslipa under den här dagen, ca 5 minuter lång. Ha bilder som stöd (på whiteboard eller datorn).

Anmäl dig nu